Veilig, vriendelijk en verantwoord

Neem contact op met Oppasbemiddelingsbureau Karin Trip

Karin Trip vindt voor u een betrouwbare oppas die bij u thuis komt, of een passend gastgezin. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel +31(0)70 – 511 8033 of stuur een bericht via het contactformulier op deze pagina. Een afspraak kan ook in de avonduren of het weekend plaatsvinden.

Wij voorzien u van oppas / oppaswerk in Wassenaar en omgeving.

Contactformulier

Dit zeggen onze klanten

Familie van Rijs: “Via Karin Trip oppasbemiddeling hebben wij nu ruim twee jaar een fijne oppas in huis, die met veel gezelligheid en toewijding voor onze kinderen zorgt… We zijn zeer tevreden over de hulp die Karin ons biedt, deze is snel en plezierig.”

Manja Costermans: “Sinds 2010 ben ik klant bij Karin Trip. Karin heeft ons altijd uitstekend geholpen. Ze voelt goed aan wat voor een oppas jouw situatie nodig heeft en vindt ook altijd die persoon die net op die dag kan. Bovendien is ze erg punctueel in haar afspraken. Inmiddels heb ik Karin al diverse malen met succes aanbevolen en zal dit in de toekomst zeker blijven doen.”

Valérie van den Bergh: “Gelukkig heb ik via Karin Trip Oppasbemiddeling een zeer betrouware en lieve oppas gevonden. Zelfs als grootmoeder is het handig gebleken van een oppasbemiddelingsbureau gebruik te maken.”

Oppas Suzanne: "Sinds ik mij bij Karin Trip heb ingeschreven, heb ik daar een heel leuk oppasgezin aan overgehouden. Zowel met de ouders als met de kids heb ik een leuke band."